请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

登录  | 立即注册

游客您好!登录后享受更多精彩

Minecraf超级可爱材质包已上线

SUPER CUTE TEXTURE PACK OUT TODAY
  超级可爱材质包今日推出
  Minecraft gets a mega-cute makeover!
  Minecraft有了超可爱的大转变!
  Why is Minecraft.net's least-cute writer ** writing about the Super Cute Texture Pack? A question for another time, perhaps. Today, let's celebrate Minecraft getting it's cutest makeover ever!
  为什么让Minecraft.net博文作者中最不可爱的人来写Super Cute材质包?让我们下次再问这个问题吧。今天,让我们庆祝Minecraft最可爱的转变!
  Yes, our talented artists have 'cuted up' (scientific term) Minecraft to shockingly adorable new levels. Rosy-cheeked Creepers! Cakes with faces! Rainbows, smiles everywhere and joy pouring out of every pixel! Even the zombies look cuter than ever as they munch on your brains. D'awwwww!
  是的,我们的天才作者让Minecraft“可爱化”(科学术语)到了惊人的、令人崇拜的地步。脸颊红润的爬行者!带有表情的蛋糕!彩虹与笑容无处不绽放,快乐融于每个像素点之中!甚至是在咀嚼你的脑子的僵尸也看起来更可爱了!哇哦!
  Have a look through the gallery below to see just how cute Minecraft can be:
  快通过下面的图片看看Minecraft变得多么可爱:
  The Super Cute Texture pack is available now in the Minecraft Marketplace. It's got bouncing bunnies, ultra-adorable unicorns, brilliant bumblebees and, er, burgers? Yes, burgers! Even the squid will make you Squeee! This texture pack comes with 15 skins to make your game cuter than ever.
  现在Super Cute材质包已经在市场中上线了。它内含蹦蹦跳跳的兔子, 超可爱的独角兽, 灿烂的黄蜂和,呃,汉堡?是的, 汉堡!即使是鱿鱼也会让你“嘶——”!材质包中内含15个皮肤,让你的游戏比之前任何时候都可爱!
  PLUS - Skin Pack 2 one of our classic Xbox skin packs is now available for Minecraft on Xbox One, Windows 10, VR, mobile devices and Nintendo Switch. You can find that in the Marketplace today too – and it's free to download if you already own it on Xbox.
  另外——经典Xbox皮肤包之一的 Skin Pack 2 现已在Xbox One ,Win10,VR,携带设备和任天堂Switch上的Minecraft中获得。在今天你也能在市场中找到它们——如果你在Xbox上拥有它的话,下载是免费的。
  Both these packs will be rolling out today - keep checking the Minecraft Marketplace!
  这两个增量包都会在今日推出——不断刷新Minecraft市场吧!
  I'm off to look into cuteness surgery. Enjoy the packs!
  我要离开去调查可爱手术了。玩的开心!

新手上路

www.86666.co]
社区不能没有像楼主这样的人才啊!

新手上路

感谢楼主的无私分享![我的世界:www.86666.co]

注册会员

东西我收了!谢谢楼主![我的世界:www.86666.co]

注册会员

楼主发贴辛苦了,谢谢楼主分享![我的世界:www.86666.co]

注册会员

楼主,大恩不言谢了![我的世界:www.86666.co]
楼主,我太崇拜你了![我的世界:

注册会员

既然你诚信诚意的推荐了,那我就勉为其难的看看吧![我的世界:www.86666.co]

注册会员

其实我一直觉得楼主的品味不错!呵呵![我的世界:www.86666.co]

注册会员

发表于 昨天 06:21 | 显示全部楼层
这个帖子不回对不起自己![我的世界:www.86666.co]

懒得打字嘛,点击右侧快捷回复 【右侧内容,后台自定义】